top of page
maartenbruinsma

Cessnock - Tamworth

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

We willen naar de Hunter Valley Gardens gaan, maar de regen gooit roet in het eten.

In de nacht begint het ook hier te regenen. We zijn enigszins verrast want dit was niet voorspelt. We hebben gelukkig een paar alternatieve routes gemaakt. Dit komt nu heel goed van pas, omdat we geen internet hebben op de camping.


Helaas regent het zo hard dat we niet naar de Hunter Valley Gardens kunnen. De schaatsbaan en het sneeuwpark zijn niet overdekt. Jammer, maar het regent zo hard dat doorrijden de beste optie is. Na een paar uur komen we aan in Tamworth. De zon schijnt en dit is puur genieten. We stoppen wij een waanzinnige gratis buitenspeelplaats 'Tamworth Regional Playground'. De kinderen kunnen zich echt helemaal uitleven. Wat jammer dat we in Nederland niet zulke mooie speelplaatsen hebben. Natuurlijk zijn ook hier de barbecues aanwezig, maar er is ook een kiosk voor een lekker ijsje.


Op de achtergrond zien we vleermuizen in de bomen hangen. Met duizenden hangen ze te slapen, dit is echt een bijzonder gezicht. We lopen een stukje richting de bomen. Bah, wat een stank. De kinderen hebben een goede reden om weg te rennen, zo terug de speeltuin in.


Na een paar uur spelen, rijden we naar de camping die 5 minuten verderop ligt. We halen eten bij de Chinees. We zijn EUR 70 armer, maar het is wel erg lekker. Daan, Sara en Maarten eten buiten en kijken naar de vleermuizen die uitvliegen. Het eten is zo lekker dat we zelfs te weinig hebben en teruggaan om nog extra eten te halen.


Aanrader

Het is een mooi en goed verzorgde camping met een zwembad, speeltuin en een grote en mooie indoor camping kitchen.






Recente blogposts

Alles weergeven

Sydney

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page