top of page
maartenbruinsma

Coffs Coast

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

Niet het verwachte zonnetje, maar regen. Ondanks deze regen worden we 's ochtends opgewacht door een aantal kangoeroes.

De kangoeroes moeten natuurlijk eerst even geaaid worden. Elke kangoeroe krijgt de nodige aandacht! Nu het regent, maken we snel een alternatief programma voor de dag.


We rijden naar het uitzichtpunt Mullaway Headland waar we op zoek gaan naar walvissen. We zitten met zijn allen voorin de camper naar buiten te kijken. Hopelijk gaat het dadelijk minder hard regenen. Voor ons in het gras zitten een paar van onze springende vriendjes. De kangoeroes springen vrolijk door het natte gras.


En dan eindelijk hebben we geluk. In de verte zien we een walvis! De regen maakt ons opeens niets meer uit. We stappen uit om de walvis beter te zien en zien ook een tweede walvis. Ze zwemmen best ver weg. Maar als ze water om hoog spuiten zijn we elke keer weer euforisch. Langzaam verdwijnen de walvissen in de verte en merken we weer dat het regent. In de camper, eten we wat fruit en wachten we op nieuwe walvissen. Als er al een tijdje geen walvis wordt gezien, begint de verveling toe te slaan.


We rijden terug naar de camping. Bij de receptie van de camping lenen we een paar puzzels. In de middag gaat het harder regenen, maar we vermaken ons goed met de puzzels. Op de plattegrond van de camping zien we dat er ook een tafeltennistafel is. We rennen door de regen naar het animatiecentrum. We staan net binnen en er komt echt een enorme stortbui. Wat hebben we een geluk gehad!


We zien ook een groot schaakbord. De jongens gaan tafeltennissen en de meiden gaan schaken. Nou ja, het lijkt niet op tafeltennis en schaken wat we aan het doen zijn, maar wat maakt het uit. We hebben erg veel plezier. In de avond gaat het weer hozen dus we blijven lekker binnen. Als we naar buiten kijken zien we dat de weg is veranderd in een riviertje. Vannacht maar een keertje kijken of dit goed blijft gaan.

 

Aanrader

Het is wederom een mooie camping van NRMA. De campingplaatsen zijn mooi ruim en alles ziet er heel verzorgd uit.






Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page