top of page
maartenbruinsma

Lakes Entrance - Merimbula

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

Na de speeltuinen en een heerlijke strandwandeling rijden we naar de camping in Merimbula. Wat hebben we hier een gaaf uitzicht over de zee!

We worden wakker met een heerlijk zonnetje. De temperatuur voelt lekker aangenaam aan. We kleden ons snel aan. De kinderen willen de camping verkennen; op zoek naar een speeltuin. Kunnen we ondertussen de camper weer even opruimen en al het zand uit de camper vegen. Deze ochtend is het springkussen favoriet.


We rijden de camping af naar de naast gelegen speeltuin (Lions Apex Park Playground). De speeltuinen zien er overal zo mooi uit en de kinderen kunnen lekker hun energie kwijt. Daan, Emma en Sara zijn druk aan het spelen en wij genieten in de zon van een heerlijk kopje koffie en thee.


De tijd vliegt voorbij en eind van de ochtend rijden we door naar het centrum van Lakes Entrance om over de voetbrug (Main Beach Walk) naar het strand te gaan voor een lekker strandwandeling. We maken een flinke wandeling en de kinderen zijn druk op zoek naar de mooiste schelpen. Met goedgevulde broekzakken vol schelpen lopen we terug naar de camper.


In de middag rijden we door naar Merimbula waar onze camping is.

We overnachten weer op een camping van NRMA, dat is de Australische ANWB. Het zijn erg goed verzorgde campings en wij vinden het ook fijn dat ze allemaal een goed wifi netwerk hebben. We maken steeds een plan voor 1 tot 2 dagen, dus een beetje fatsoenlijk internet is wel handig om de verdere route te bepalen.

 

Aanrader

Deze camping ligt boven op een rotswand, waardoor je een prachtig uitzicht over zee hebt. Het is de mooiste NRMA camping tot nu toe.




 

Tips

  • Gedurende een rondreis door Australië maak je ook best lange reisdagen. Kleine kinderen hebben achterin de camper niet zo goed uitzicht naar buiten. Koop voor elk kind een tablet en download voor de vakantie hierop filmpjes en spelletjes en je hebt geen kind aan ze.

  • Overnacht je op NRMA Merimbula Beach Holiday Resort probeer dan een campingplaats aan de rand van de camping uit te kiezen (plaatsen 102 t/m 110 of 322 t/m 333) zodat je vanuit de camper uitzicht op zee hebt en misschien zie je dan wel walvissen zwemmen.





Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page