top of page
maartenbruinsma

South Durras - Jervis Bay

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

De ochtend start wel heel bijzonder. De kangoeroes liggen aan het strand te zonnen.

Als we wakker worden, worden de spelletjes die we van de camping geleend hebben direct gepakt. Papa loopt naar buiten om een frisse neus te halen en loopt naar het strand. Daar liggen de kangoeroes heerlijk te genieten van het ochtend zonnetje. De kinderen willen dit natuurlijk ook wel zien en alle interesse in de spelletjes is meteen weg.


Een bijzonder gezicht om zoveel kangoeroes aan het strand te zien. Na gisteren denken de kinderen ook deze kangoeroes te kunnen aaien. Daar denken de kangoeroes toch anders over. Het liefst zouden we nog een dagje langer blijven op deze camping, maar onze totale reisafstand laat dit niet toe. We hebben dit gevoel al een paar keer eerder gehad (zoals op Phillip Island en Tidal River) en beseffen ons dat een reis van Melbourne naar Cairns (langs de Oostkust) in 6 weken toch best krap is. Een of twee weken extra zou prettiger geweest zijn.

We rijden naar Pebble Beach waar de kangoeroes ook op het strand komen. Helaas nu niet, maar gelukkig doet Emma een kangoeroe na. Daarna gaat ze helemaal los en moeten de nodige foto's worden gemaakt.


De reisafstand naar Culburra Beach is niet zo lang. We hebben hierdoor genoeg tijd om onderweg een paar keer te stoppen om dolfijnen en walvissen te spotten. Maar helaas geen van ze gezien, al zijn de plekken waar we stoppen wel erg mooi. Als we op de camping zijn wordt het al snel donker dus nog snel even genieten van de speeltuin.

 

Aanrader

De camping heeft een leuk zwembad met een waterparkje, springkussen en een speeltuin met kabelbaan. Alles ziet er netjes en verzorgd uit, maar we vonden de camping wel minder aansprekend als de vorige campings.






Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page