top of page
maartenbruinsma

Sydney - Cessnoch

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023

We ontvluchten het slechte weer van Sydney en rijden naar Cessnoch.


Er is vannacht erg veel regen gevallen. We hebben uren enorme stortbuien gehad en het blijft regenen en regenen. Voor de komende dagen wordt er nog veel meer regen verwacht en zelfs overstromingen. We besluiten daarom om Sydney eerder te verlaten en rijden een stukje het binnenland in. Hier zou het weer iets beter zijn.


Maarten is vandaag jarig en om zijn verjaardag te vieren hebben we allemaal lekker eten (sushi, donuts, fish & chips, noodle soep) gekocht bij de food corner in het winkelcentrum. Het merendeel is alleen al op voordat we op de nieuwe 'camping' staan. Nou ja camping, het is eigenlijk een terrein waar paardenraces worden gehouden. Nu zijn er geen races maar kan je wel goedkoop overnachten.


We willen de regen ontlopen en dat is gelukt want hier is het droog. We hebben langs de weg reclameborden gezien van een schaatsbaan en sneeuwpark in Hunter Valley Gardens. Op de camping is geen internet, maar het lijkt ons leuk dus we rijden ernaartoe. De kinderen kunnen bijna niet wachten om in de sneeuw te spelen. Maar bij de receptie van Hunter Valley Gardens zeggen ze dat het beter is om morgen terug te komen omdat het park al over 1,5 uur gaat sluiten. We rijden teleurgesteld terug. Onderweg kopen we mutsen en handschoenen zodat we morgen extra goed kunnen genieten van de sneeuwpret.

 

Twijfelgeval

Cessnock Showgound is geen camping. In de periode dat er geen paardenraces zijn, wordt dit wel als camping gebruikt. Het maakt deze overnachtingsplaats bijzonder omdat je op het terrein van de paardenraces staat. De sanitaire voorzieningen zien er verzorgd uit. Er is voor de rest niets. Zonder kinderen is dit een prima plek. Reis je met kinderen dan is het meer een doorreiscamping.





Recente blogposts

Alles weergeven

Sydney

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page