top of page
maartenbruinsma

Townsville - Cairns

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023

Een lange reisdag met weinig bijzonderheden.

We hebben vandaag een lange reisdag naar Cairns op het programma. Onderweg zien we naast het vele suikerriet ook bananenplantages. Dat is wel een korte stop waard. Dat is gek, de bananen hebben ze ingewikkeld in zakken. Gelukkig zijn een aantal zakken weggewaaid en kunnen we zien hoe de bananen omhoog groeien. Altijd gedacht dat bananen naar beneden hangen. De kinderen vinden het heel interessant. Na een lange reisdag moet er wat energie uit. De speeltuin is de uitgelezen oplossing.


De komende 5 dagen blijven we op deze camping staan. We hebben een mooi plekje naast de campingkeuken met fornuizen, bbq's, waterkoker en koelkasten. Ook zijn er zitgelegenheden en een televisie bij de keuken. We willen het rustig aandoen, omdat het reistempo in Canada weer een stuk hoger komt te liggen terwijl we juist merken dat de kinderen het prettig vinden als het reistempo juist wat lager ligt. In Canada zijn de meeste campings al geboekt en daar is het hoogseizoen dus het is moeilijk om de route nu aan te passen.

 

Aanrader

Het is een leuke en mooie camping met op de achtergrond het tropisch regenwoud. Ze organiseren veel activiteiten. Daarnaast hebben ze twee zwembaden (1 met bubbelbad), een waterpark, een indoorspeelhal en diverse speeltuinen dus de kinderen hoeven zich echt niet te vervelen. Als je een rondreis met de auto zou maken, dan kan je hier ook prima een huisje huren.





Recente blogposts

Alles weergeven

Cairns

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page