top of page
maartenbruinsma

Marlborough - Airlie Beach

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023

We hebben vandaag het tweede deel naar Airlie Beach op het programma staan. Het zal vooral een reisdag worden want we vinden weinig leuke activiteiten om onderweg te doen. Ook tijdens een reisdag kunnen we ons prima vermaken.

Een lange reisdag, maar we weten waarvoor we het doen: Airlie Beach. We hebben hele mooie herinneringen aan dit plaatsje en kunnen niet wachten totdat we er zijn. Tijdens onze reis zijn we al vaak langs een MacDonalds en KFC gereden. We geven ons ook over aan de fastfood. Onderweg stoppen we bij de KFC. We kopen een Summer Christmas Family Menu (klinkt gezellig toch?). Een megatas vol eten. De komende dagen eten wij alleen nog maar kippetjes.


In de middag komen we aan in Airlie Beach. We hebben nog geen overnachtingsplek geboekt dus rijden eerst naar het toeristenbureau. De wintervakantie in Australië is ook begonnen en dat merken we aan de prijzen en de beperkte beschikbaarheid. Op een van de posters staat een foto van een camping met een waterpretpark. De kinderen weten wel waar we naartoe moeten gaan. Bij het toeristenbureau komen we erachter dat het een van de beste vakantieparken van Australië is en met een van de grootste waterparken. De camping heeft toevallig nog plek voor 2 nachten met ensuite badkamer en toilet. We betalen de hoofdprijs, maar overnachten op een hele mooie camping. Dit is echt het tegenovergestelde van afgelopen nacht.


De kinderen gaan direct zwemmen in het zwembad en genieten van de vele glijbanen. Zodra de zon achter de bomen is, wordt het wel een beetje koud en rillend verlaten ze het water.

 

Aanrader:

Het is een van de beste campings van Australië. Het heeft een super leuk waterpark met zwembad. Elke campingplaats wordt na vertrek weer helemaal schoon gemaakt. Het is wel een dure camping. Wij staan er in een vakantieperiode voor AUD 200 per dag.




Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page